Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-09@08:47:25 GMT

جوابيه بانک ملت به يک خبر

تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۷۵۰۱۱۴

جوابيه بانک ملت به يک خبر

خبرگزاري آريا - بانک ملت درپي دو خبر درج شده در پايگاه خبري فردا در خصوص درگاه‌هاي پرداخت اينترنتي شرکت به پرداخت ملت در روز‌هاي 22و 29آبان سال جاري، توضيحاتي به شرح زير ارسال گرديد.
مديرمسوول محترم پايگاه خبري فردا
بازگشت به دو خبر درج شده در آن پايگاه خبري در خصوص درگاه‌هاي پرداخت اينترنتي شرکت به پرداخت ملت در روز‌هاي 22و 29آبان سال جاري، توضيحاتي به شرح زير ارسال مي‌گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


تخصيص درگاه‌هاي پرداخت اينترنتي براساس ضوابط معيني از جمله ارايه نماد اعتماد الکترونيکي و مجوز‌هاي کسب و کار است. بديهي است بررسي صحت مدارک ارايه شده و انطباق آن با کسب و کار مربوطه در زمان تخصيص درگاه صورت مي‌گيرد. همان گونه که اطلاع دارند تخلف برخي پذيرندگان در تغيير ماهيت کسب و کار خود، پس از فرآيند تخصيص و فعال سازي درگاه صورت مي‌گيرد. علي ايحال و عليرغم مسووليت‌هاي مستقيم نهاد ناظر (شاپرک) در اين موضوع، شرکت به پرداخت ملت خود را فارغ از نظارت ندانسته و با تشکيل تيم تخصصي نظارت و پايش عملکرد درگاه‌هاي پرداخت اينترنتي، موفق به شناسايي و مسدودسازي درگاه‌هاي با فعاليت غيرمجاز شده است.
در اين خصوص نظر آن رسانه محترم را به خبري که در تاريخ 26/2/97در سايت اينترنت بانک ملت با عنوان "مسدودسازي 300درگاه غيرمجاز از سوي به پرداخت ملت" جلب مي‌نمايد.
ايجاد سامانه بررسي تراکنش‌هاي مشکوک جهت بررسي پذيرندگان و تشخيص پذيرندگان متخلف و اعلام ليست پذيرندگان پرخطر در قالب سند کتبي به شرکت شاپرک از ديگر اقدامات مستمر شرکت به پرداخت ملت در اين زمينه است.
شايان ذکر است سايت‌هاي اعلامي در خبر مورخ 22آبان آن پايگاه خبري، مانند صباد کارت و ارزان شارژ به دستور شاپرک بر روي سوئيچ به پرداخت ملت غيرفعال گرديده و سايت ويشکا 90با توجه به عدم رويت خطا و شکايت فعال مي‌باشد.
روابط عمومي بانک ملت با قدرداني از خبرنگاراني که دلسوزانه به مشکلات اجتماعي و اقتصادي کشور مي‌پردازند، از رسانه‌هاي محترم انتظار دارد در تنظيم گزارش‌هاي مشابه، نهايت مداقه و اطمينان از جنبه‌هاي فني و عملياتي موضوع را مد نظر قرار دهند.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۵۰۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی برای مستاجران

در حال حاضر با مصوبه شورای پول و اعتبار مبلغ تسهیلات ودیعه مسکن:

در تهران ۲۰۰ میلیون تومان در مراکز استان‌ها ۱۵۰ میلیون تومان در سایر شهرها ۱۰۰ میلیون تومان و در روستاها ۴۰ میلیون تومان است.

نرخ سود این تسهیلات ۱۸ درصد و دوره بازپرداخت آن ۶۰ ماهه است.

از سوی دیگر مطابق قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت وام ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن به‌صورت قرض‌الحسنه به خانوارهای مشمول پرداخت می‌شود.

به گزارش تسنیم، مطابق بخشنامه فروردین ماه امسال بانک مرکزی این تسهیلات مختص خانواده‌هایی است که از تاریخ اول فروردین ۹۹ به بعد صاحب فرزند سوم یا بیشتر می‌شوند.

بر این اساس پس از اعتبارسنجی متقاضیان و در صورت عدم تکافوی اعتبار آنها، به منظور تأمین رکن ضامن، مؤسسات اعتباری موظفند با توثیق حساب یارانه یا سهام عدالت متقاضیان یا بستگان درجه اول از طبقه اول آنها یا سایر دارایی‌های مالی وی یا تنها دریافت یک فقره سفته و یک نفر ضامن نسبت به پرداخت تسهیلات اقدام کنند.

طبق اظهارات ۳ روز قبل مدیرکل دفتر طرح‌های نهضت ملی مسکن وزارت راه و شهرسازی وضعیت پرداخت وام ودیعه با سود ۱۸ درصدی چندان مناسب نبوده و حدود یک میلیون نفر در صف دریافت تسهیلات مذکور قرار دارند.

سیداحمد خادمیان در این‌باره گفته بود: تاکنون یک میلیون و ۶۵۴ هزار و ۳۶ نفر از متقاضیان در سامانه tem.mrud.ir ثبت‌نام کرد‌ه‌اند که از این تعداد یک میلیون و ۴۶۹ هزار و ۸۷۵ نفر حائز شرایط دریافت وام ودیعه مسکن شناخته شده‌اند.

از این تعداد یک میلیون و ۳۳ هزار و ۳۰۵ نفر برای دریافت تسهیلات ودیعه مسکن به بانک‌ها معرفی شده‌اند و بانک‌ها با ۴۴۵هزار و ۶۸ نفر (۳۰ درصد) قرارداد امضا کرده‌اند.

وی تاکید کرد: با توجه به تکلیف قانونی، ضرورت دارد تا بانک‌ها پرداخت تسهیلات را به معرفی‌شدگان سرعت بدهند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • نتانیاهو «بدترین متحد آمریکا»
  • اعطای تسهیلات ۳۵ میلیارد ریالی به دارندگان دستگاه‌های کارتخوان و درگاه‌های پرداخت اینترنتی بانک رفاه کارگران
  • تبعیض در اخذ تسهیلات بانکی بین مردم و کارمندان بانک‌/ تسهیلات پرداختی به کارمندان بانک‌ها از خرداد به‌روزرسانی نشده است
  • اجرای طرح "پذیرنده‌شو" این بانک آغاز شد/ اعطای تسهیلات 35 میلیارد ریالی به دارندگان دستگاه‌های کارتخوان و درگاه‌های پرداخت اینترنتی بانک رفاه کارگران
  • وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی برای مستاجران
  • تسهیلات ۳۵ میلیارد ریالی بانک رفاه به دارندگان کارتخوان
  • جزئیات پرداخت وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن
  • واردات کالا بهانه است؛ هدف اصلی خروج ارز از کشور است
  • اتهام مدیران «مأمن سیاسی» و «نگرش امروز» نشر اکاذیب بود
  • جزئیات پرداخت ارز به زائران حج