Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-27@13:44:41 GMT

جوابيه بانک ملت به يک خبر

تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۷۵۰۱۱۴

جوابيه بانک ملت به يک خبر

خبرگزاري آريا - بانک ملت درپي دو خبر درج شده در پايگاه خبري فردا در خصوص درگاه‌هاي پرداخت اينترنتي شرکت به پرداخت ملت در روز‌هاي 22و 29آبان سال جاري، توضيحاتي به شرح زير ارسال گرديد.
مديرمسوول محترم پايگاه خبري فردا
بازگشت به دو خبر درج شده در آن پايگاه خبري در خصوص درگاه‌هاي پرداخت اينترنتي شرکت به پرداخت ملت در روز‌هاي 22و 29آبان سال جاري، توضيحاتي به شرح زير ارسال مي‌گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


تخصيص درگاه‌هاي پرداخت اينترنتي براساس ضوابط معيني از جمله ارايه نماد اعتماد الکترونيکي و مجوز‌هاي کسب و کار است. بديهي است بررسي صحت مدارک ارايه شده و انطباق آن با کسب و کار مربوطه در زمان تخصيص درگاه صورت مي‌گيرد. همان گونه که اطلاع دارند تخلف برخي پذيرندگان در تغيير ماهيت کسب و کار خود، پس از فرآيند تخصيص و فعال سازي درگاه صورت مي‌گيرد. علي ايحال و عليرغم مسووليت‌هاي مستقيم نهاد ناظر (شاپرک) در اين موضوع، شرکت به پرداخت ملت خود را فارغ از نظارت ندانسته و با تشکيل تيم تخصصي نظارت و پايش عملکرد درگاه‌هاي پرداخت اينترنتي، موفق به شناسايي و مسدودسازي درگاه‌هاي با فعاليت غيرمجاز شده است.
در اين خصوص نظر آن رسانه محترم را به خبري که در تاريخ 26/2/97در سايت اينترنت بانک ملت با عنوان "مسدودسازي 300درگاه غيرمجاز از سوي به پرداخت ملت" جلب مي‌نمايد.
ايجاد سامانه بررسي تراکنش‌هاي مشکوک جهت بررسي پذيرندگان و تشخيص پذيرندگان متخلف و اعلام ليست پذيرندگان پرخطر در قالب سند کتبي به شرکت شاپرک از ديگر اقدامات مستمر شرکت به پرداخت ملت در اين زمينه است.
شايان ذکر است سايت‌هاي اعلامي در خبر مورخ 22آبان آن پايگاه خبري، مانند صباد کارت و ارزان شارژ به دستور شاپرک بر روي سوئيچ به پرداخت ملت غيرفعال گرديده و سايت ويشکا 90با توجه به عدم رويت خطا و شکايت فعال مي‌باشد.
روابط عمومي بانک ملت با قدرداني از خبرنگاراني که دلسوزانه به مشکلات اجتماعي و اقتصادي کشور مي‌پردازند، از رسانه‌هاي محترم انتظار دارد در تنظيم گزارش‌هاي مشابه، نهايت مداقه و اطمينان از جنبه‌هاي فني و عملياتي موضوع را مد نظر قرار دهند.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۵۰۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرارداد بانک مسکن و صندوق توسعه ملی روی کاغذ ماند

درحالی حدود ۳ ماه از امضای قرارداد سپرده‌گذاری ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی در بانک مسکن می‌گذرد که تاکنون اقدامی برای بهره‌مندی از این فرصت صورت نگرفته است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اوایل بهمن ماه سال گذشته طی مراسمی قرارداد سپرده گذاری 2 میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی در بانک مسکن امضا شد. در آن مراسم سیدعباس حسینی مدیرعامل بانک مسکن با بیان این‌که شاهد اراده دولت برای توسعه مسکن هستیم، گفته بود: با قرارداد امروز شرایط بسیار خوبی برای خدمتکاری به فعالان بخش مسکن فراهم خواهد شد.

وی تاکید کرد: با منافع حاصل از این سپرده‌گذاری از نرخ‌های سود مسکن حمایتی وزارت راه و شهرسازی پشتیبانی خواهیم کرد.

وی با یادآوری این‌که برای اولین بار است که صندوق توسعه ملی چنین سپرده گذاری انجام می‌دهد، افزود: از این قرارداد برای توسعه فعالیت فعالان اقتصادی و کاهش نرخ سود نهضت ملی مسکن استفاده می‌کنیم. این حاصل کار ارزشمند دولت، رییس جمهوری و وزیر راه و شهرسازی است و مجدانه به دنبال توسعه ساخت‌وساز مسکن هستیم.

مدیرعامل بانک مسکن با اشاره به پرداخت تسهیلات ارزی به فعالان بخش حمل و نقل جهت توسعه این حوزه و خرید هواپیما، گفت: تکالیف قانونی داریم که در نهضت ملی مسکن اهداف دولت را محقق کنیم.

 حسینی یادآور شد: سود حاصل از این سپرده گذاری و پرداخت تسهیلات ارزی به فعالان بخش حمل و نقل به منابع تبدیل شده و به ترتیب سیاست‌های دولت در طرح های حمایتی مصرف خواهد شد.

وی با بیان این‌که این کار در هماهنگی کامل با بانک مرکزی انجام خواهد شد در خصوص پرداخت تسهیلات برای واردات هواپیما، گفت: هنوز در ابتدای کار هستیم و پس از برگزاری جلسه هیئت مدیره درباره نرخ سود و جزییات پرداخت تسهیلات به فعالان حمل و نقل اطلاع رسانی خواهیم کرد.

به گزارش تسنیم، حدود 3 ماه از امضای این تفاهمنامه در ساختمان صندوق توسعه ملی می‌گذرد، اما پیگیری‌ها نشان می‌دهد هنوز اقدامی برای بهره‌مندی بانک مسکن از این فرصت صورت نگرفته است.

این‌گونه پیداست که مدیران بانک مسکن پلن مشخصی برای اجرایی شدن قرارداد مذکور ندارند، گرچه گفته می‌شود صندوق توسعه ملی همچنان پیگیر سپرده‌گذاری مذکور با هدف توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل و در ادامه آن طرح‌های حمایتی دولت در بخش مسکن است.

به گزارش تسنیم، طبق اظهارات غضنفری مدیرعامل صندوق توسعه ملی قرار است صندوق ملی 2 میلیارد دلار در بانک‌ مسکن سپرده گذاری کند. نرخ سود این سپرده 2 درصد بوده و بانک مسکن موظف است با نرخ‌های مرسوم آنرا به متقاضیان اعطا کرده و 3 سال بعد منابع مذکور را به صندوق توسعه ملی برگرداند. از‌ محل سودارزی این سپرده گذاری بانک‌ مسکن نسبت به پرداخت وام ارزان‌تر و کاهش‌ نرخ سود برای بخش مسکن اقدام‌ خواهد‌ کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نقدینگی بزرگ‌ترین چالش صنعت دارو/ بانک‌ها وام نمی‌دهند
  • پرداخت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان وام ازدواج در کشور
  • پایگاه خبری اکسیوس: آمریکا درحال بررسی برنامه‌های خود برای تحریم ارتش اسرائیل است
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها
  • پرهزینه و زیان‌ده؛ پول قرارداد پرداخت بازیکنان استقلال و پرسپولیس از جیب کارگران و بازنشستگان!
  • قرارداد بانک مسکن و صندوق توسعه ملی روی کاغذ ماند
  • ۱۰ رسانه جدید به جمع پایگاه‌های خبری ایلام پیوستند
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها در راستای تحقق رشد تولید
  • سعید احمدی پویا سرپرست معاونت نظارت شرکت شاپرک شد